Wanneer je een bakfiets wil gaan kopen, begrijpen we dat je door de bomen het bos niet meer kan zien. Er zijn zo enorm veel bakfietsen te vinden! Wanneer je hier drukt kun je er ook al een paar vinden wij zetten er een paar voor jou op een rijtje.

Urban Arrow Shorty Bosch Performance 500 Wh 2022, Hier verkrijgbaar

Deze fiets is een stoere woon werk fiets. Je kunt je spullen supersnel gaan vervoeren van A naar B door de elektrische trapondersteuning en de comfortabele versnellingsnaaf. Dit is ook nog eens op een groene manier, de shorty stoot in tegenstelling tot een auto geen fijn stoffen uit. Ook geeft hij bijna geen geluid én niet te vergeten hij ziet er ook nog eens super stoer uit een heel Dutch Design dat zie je dus zeker vanaf.

Urban Arrow Family Anniversary Limited Edition

In de afgelopen jaren heeft het merk urban Arrow zijn elektrische fietsen verruimd van Nederland tot heel Europa. De allereerste fiets de urban Arrow family is ook uitgegroeid tot een waar icoon. Het nieuwste model hiervan is ontwikkeld vanwege het 10-jarige jubileum. Je kunt zien dat er veel veranderd is aan de fiets. Op het eerste gezicht lijkt deze fiets namelijk hetzelfde vooral als je naar de kleur kijkt en naar het geborstelde aluminium. Toch is alles nu veel beter uitgewerkt dan 10 jaar geleden, deze fiets is nu een icoon én de voorloper op alle bakfietsen.

Maki

Deze fiets is ontworpen met de input van kinderen en ouders als uitgangpunt. Daarom is de maki dus geen gewone elektrische bakfiets, maar een bakfiets waar je kinderen en jij met veel plezier gebruik van kunnen maken. Alle aandacht is gegaan naar comfort en veiligheid. Dit is voor jou én je kleintjes erg fijn! Ook is er een pakket met accessoires waardoor je je tweede auto gewoon kunt vervangen. De maki load connect Is een superslimme e-bike van het merk Gazelle. Deze kun je zelfs gaan verbinden met internet en dat geeft natuurlijk veel voordelen. Ook kun je met de app een gps-signaal én een antidiefstalsysteem aan de fiets toevoegen. Zo is je fiets beter beveiligd tegen het stelen ervan en mocht die gestolen zijn kan je deze makkelijker terugvinden.

Kenmerken Maki

De maki heeft een hoge bak, daardoor kun je meerdere kinderen tegelijk meenemen. Doordat de constructie hoog is vergroot het ook nog eens de veiligheid onderweg. Ook zit er een uitspanning in het midden van de balk en door het opstapje kunnen de kinderen makkelijk in- en uitstappen. Dat is natuurlijk nog fijner! De bak is gemaakt van een stootvast materiaal en dat geeft hem ook nog eens een duurzaam karakter.

Gazelle Connect

Gazelle fietsen is altijd verbonden met het internet, dit zorgt voor veel fietsplezier en voor veiligheid. Wanneer je een persoonlijke gazelle Connect app downloadt, kun je al je fiets gegevens in gaan zien. Het zorgt er dus voor dat je fiets niet gestolen kan worden, omdat dieven schrikken van de gps-chip. Mocht je fiets nou toch eens gestolen worden kan je fiets teruggevonden worden door de gps-chip